2012. november 19., hétfő

Lelőhelyek karácsonyig - Zsiemankaje spots before Christmas

Talán felesleges szavakat pazarolni arra, ami egyértelmű: kimondhatatlanul örülünk, ha a karácsonyi ajándékvásárlás során ránk is gondoltok, és a mi cuccainkkal lepitek meg a szeretteiteket! Íme egy lista arról, hol találhattok meg bennünket az adventi időszakban:

Waste of time to find words how happy we are when you find our products to surprise your loved ones. There is a short list about shops and fairs we take part during Advent period:

------

Ajándék Terminál 2012 - AT Christmas 2012.

Design Terminál
H - Budapest - V. ker - Erzsébet tér 13.

A tavalyi sikeres debütálás után a Design Terminál másodszorra is megrendezi a karácsonyi ajándékvásárt. Idén részt veszünk mi is. Az Ajándék Terminál előnye a dec. 8-22-ig tartó folyamatos nyitvatartás. Bármikor megnézhetitek a termékeinket itt, akár hétköznap is, nem kell hétvégi vásárra várnotok. Mi is a rendelkezésetekre állunk, egyeztethetünk ott időpontot, hogy segíthessünk a pulcsik próbálásában, méretek, színek egyeztetésében, vagy bármiben a többi termékkel kapcsolatban is.

AT Christmas 2012 is more than a fair: actually it is a temporary concept store in the center of Budapest, next to Deák square. You can find our staffs among a huge range of hungarian design items. If you write us an e-mail to appointment, we also can go there to help You personnaly! We are kindly to  help you to find the right color or size of our Sweater-bags, the best choice of Concrete Lamps or Beam Clocks, or the perfect TrashHooks to your loved ones. 

---

2012. 12. 15-16. hétvége - Weekend
Oh Edelstoff!
Designmarkt Edelstoff - Edelstoff Designvásár - Edelstoff Design Fair
ANKER Expedithalle - Puchsbaumgasse 1C - 1100 - Wien - Austria

A Zsiemankaje ismét részt vesz az Edelstoff designvásáron! Aki a bécsi adventi hangulatra vágyik egy kis Zsiemankaje ajándékkal fűszerezve, látogasson meg minket ott is!

Zsiemankaje Design will take part again in Oh Edelstoff! Designfair. Thats a good oportunity to find us in Wien, Austria. 

---

Die SELLERIE - Design & Geschenke
Burggasse 21/1 1070 - 1070 - Wien - Austria
Open: Monday to Friyday 15-19 h, Saturday: 11-17 h

Nagy örömünkre újabb bolttal bővült a Zsiemankaje-cuccokkal bíró üzletek listája! A horgolt rókáink és a fa-kristály nyakláncok is kaphatóak a Die Sellerie-ben. 

We are happy to inform you that our croucheted Foxes and WoodenCristal Necklaces can be found at The SELLERIE!

---

2012. 12. 23. vasárnap - Sunday
WAMP Karácsonyi Vásár - WAMP - Hungarian Design Fair
Millenáris B és D csarnok - Budapest - Hungary

Ha végigdolgoztad az adventi heteket, és karácsony előtt csak az utolsó hétvégéd szabad arra, hogy ajándékokon gondolkozz, vagy ezt a hétvégét szántad arra, hogy egy nagy túrát tégy a magyar designcuccok között, látogass el hozzánk a WAMP-ra, kint leszünk mi is!

WAMP Hungarian Design Fair is a famous design fair with young designer stuffs. We will be there at the last event, on 23th of Dec. 

---

Printa Akadémia
H - Budapest, Rumbach Sebestyén utca 10.
Nyitva / open: Monday to Friday: 11-19 h, Saturday: 12-18 h

Táskapulcsik és Kacatfogasok a Printában is!

Printa is a hungarian design shop near to Deák square. You can find our Sweater-bags and TrashHooks there.

---

Zsiemankaje Alkotóműhely - Zsiemankaje Headquarter 
H - Budapest - Barát utca 8.

A Zsiemankaje Alkotóműhely kizárólag előre egyeztetett időpontban fogad látogatót. Jelenleg csak műhelyként funkcionál, ezért kb. az egyedi megrendelések megbeszélésére lesz alkalmas. Nyugodtan hívj minket, ha időpontot egyeztetnél!

Zsiemankaje Headquarter will be open only by appointment. Because it works only as a workshop, it would be practical to discuss custom orders only. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése